Streama ditt event från vår proffsiga tv-studio

studio-mff-digitala-event

Allt fler ser fördelarna med att genomföra digitala event. För att lyckas krävs det att du har ett bra program, rätt teknik och en passande lokal. I vår stora eventlokal 1910 har vi byggt en tv-studio med all den teknik som förvandlar en vanlig inspelning till en professionell produktion. Det bästa av allt är att du kan hyra den för att streama ditt nästa vinnande event!

Vår tv-studio ger WOW-faktor åt ditt event

Fördelen med att boka en riktig tv-studio är att du kan använda den precis som du vill. Vi har skapat en flexibel miljö med ytor för allt från panelsamtal och föreläsningar till konserter. I loungen finns möbler som ger talkshow-känsla, medan nyhetspulpeten passar bra för diskussioner och samtal under ledning av en moderator. Dessutom finns det alla förutsättningar att bygga en bra underhållningsscen och ta in publik.

För att ditt digitala event ska lira är det viktigt att ljud- och ljussättningen är anpassat för inspelning och livesändning. Glöm inte heller bort att kontrollera internetuppkopplingen och att använda en bra kamera. Även om dagens mobilkameror imponerar, så är de inte gjorda för en studiomiljö. Vi har det mesta på plats hos oss, och våra mästerliga tekniker från Tune hjälper dig gärna med att utrustning, planering och genomförande.

New call-to-action

Olika videolösningar för att streama event

Det finns en mängd smarta streaminglösningar att välja mellan. Vilken som passar ditt digitala event beror på flera faktorer; evenemangets format, antal deltagare, interaktion och givetvis budget. Både Facebook, Instagram, YouTube och LinkedIn erbjuder möjligheten att livesända via deras plattform. Det är kostnadsfritt och alla dina följare får en notis innan sändningen startar. Därefter kan deltagarna skicka in kommentarer och likes i realtid. Nackdelen är att plattformarna är annonsfinansierade, vilket kan bli ett störande moment för tittarna. Dessutom finns det en risk att evenemangets sekretess blir lidande.

Det finns också mer klassiska videolösningar. Tjänsterna är oftast inte kostnadsfria, men erbjuder högkvalitativa streamingmoduler med chatt, större säkerhet och helt utan annonser.

Kom ihåg att informera dina gäster om var ditt digitala evenemang ska sändas!

Vilken exklusivitet har ditt digitala event?

När du väljer streamingtjänst bör du fundera över evenemangets sekretess. Om det inte är öppet för allmänheten, utan ett slutet möte eller en exklusiv föreläsning måste den utvalda plattformen kunna garantera att ingen obehörig får åtkomst. Se över vem som kan titta på ditt innehåll innan du påbörjar sändningen! 

New call-to-action

DAGS FÖR DIGITALT MÖTE?

Fyll i dina kontaktuppgifter, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Ämnen: Digitala event

Senaste inlägg